REXX alapok kezdôknek
Ez egy 15 leckébôl álló tanfolyam, amely a klasszikus REXX-et mutatja be. Az itt található ismeretanyag képezi az alapját az összes REXX változatnak, függetlenül attól, hogy milyen az platformon fut.
 OS/2 REXX a haladóknak
Ez a 6 leckébôl álló tanfolyam mutatja be a klasszikus REXX OS/2 specifikus kiterjesztéseit, amelyek segítségével sokkal jobban kihasználhatjuk az OS/2 által nyújtotta elônyöket.
 Lan Server, NetBios... REXX
Ez a 8 leckébôl álló tanfolyam tárgyalja az OS/2 specifikus kiegészítô REXX modulokat, amelyek elsôsorban a nagyvállalati környezetben OS/2-es kiszolgálókat üzemeltetôk számára lehet hasznos.
 Vizuális REXX
Ez egy 5 leckébôl álló tanfolyam, amely az OS/2-es vizuális REXX fejlesztôkörnyezeteket mutatja be.
 Objektum orientált REXX
Ez a 9 leckébôl álló tanfolyam a klasszikus REXX utódjának is tekintett objektum orientált REXX-el (ObjectREXX, OREXX) foglalkozik. Bár a tanfolyam az OS/2-es OREXX változatot tanítja, az itt leirtak gyakorlatilag egy az egyben átültethetôk a többi OREXX platformra (Windows, Linux) is.
 NetREXX
A NetREXX a REXX multiplatformos változata. Elvileg minden olyan operációs rendszeren használható, amelyikre van Java motor. A tanfolyam 11 leckébôl áll.
 Egyéb REXX változatokKidolgozása a közeljövôben várható, 4 leckébôl fog állni.
 Saját REXX programokJelenleg 11 program tölthetô le, ebbôl 1 új.
 Keresés (Java applet)[Vissza az OS/2 információs központba]
Szerzôi jog fenntartva, Kádár Zsolt, 1997.-2000.